АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Тендери

Назив
Објава за тендер за одржување хигиена во управата и магазин
 1 датотека(и)  83 преземања
Adel Holding October 5, 2018 Преземи