Welcome

Please Scroll Down

Adelholding

Inovacioni dhe evolucioni janë pikënisja e çdo progresi. Ekonomia dhe biznesi nuk ndryshojnë nga ky parim. Tregu është një gjithësi në vete, e cila ofron mundësi të jashtëzakonshme për përfitim, qoftë financiar ose intelektual. Dogmat rreth zhvillimit në biznes, që bazoheshin vetëm në sisteme të provuara, sot kanë ndryshuar. Privatizimi dhe globalizimi ngjallin një superfuqi inspiruese, si motiv për krijim të zgjedhjeve inovative. Qasja ndaj tregut në mënyrë strategjike, duke parashikuar zhvillimet inovative, krijimin e subjekteve produktive, evoluimin e bazuar në nevojat e ekonomisë globale, është mjeshtëri e cila mundëson mbijetimin afatgjatë në treg. Mbijetesa e çdo biznesi nvaret nga aftësia e biznesit për implementim të inovacionit dhe evolucionit: ndryshimi i formës, përmbajtjes dhe madhësisë, duke u bazuar në zhvillimin e përgjithshëm të njerëzimit dhe tekonologjisë.

15

Industri të veprimit

Adelholding – është kompani e progresit, e krijimit të bizneseve të reja. Gjithmonë besnike ndaj parimeve primare të ekonomisë, ndaj identifikimit Win.Win. Business.Kompani e cila mundëson përfitime të gjthëanëshme, me qëllim të ndikimit pozitiv në ekonominë globale. Elmedin Ademi

Enea

Ama Caffe

Ama capsule comes in the comfort of your home, in your coffee break, at the office or any different place, just with the touch of a button.

Ama Caffe

Hazel Dazel

Неодоливи, вкусни кроасани со чоколаден и ванила крем.

Hazel Dazel

Gute FRÜCHTE

Gute FRÜCHTE është brend i regjistruar dhe i mbrojtur i cili prodhohet sipas receptit zviceran.

Hazel Dazel

ENEA DISTRIBUTION

Enea, është kompani distributore, e cila me përgjegjësi të plotë importon produkte nga vende të ndryshme, duke ju mundësuar klientëve që gjithmonë të jenë konsumues të asaj se çka është më e mira.
Enea është kompania e vetme zyrtare për një numër të madh të produkteve dhe brendeve të njohura, por edhe kompani shtesë, e cila zyrtarisht importon edhe një numër të madh të produkteve të ndryshme. Kompania jonë nuk është e kufizuar në kategorinë e produkteve që importon. Ajo është e gatshme, që me përgjegjësi të plotë, të importojë gjithçka që është e nevojshme për tregun tonë dhe e dobishme për konsumatorin.

120

Artikuj dhe produkte

Eurovia

Njihuni me Eurovia-n, një nga ndërmarrjet kryesore në Maqedoni për zhvillimin dhe projektimin e objekteve duke u mbështetur në strategji efektive zhvillimi dhe teknologji bashkëkohore.
Eurovia është kompani e e specializuar në projektimin dhe ndërtimin e çdo lloji objekti, qoftë ai rezidencial apo industrial, pavarësisht madhësisë së tij.

40

Vite përvojë pune

Rrënjët e kompanisë tonë janë të thella dhe të sigurta. Sukseset që kemi arritur ndër vite, kanë treguar se ne, me shumë përkushtim, ndërtojmë historinë tonë për të krijuar identitet.

Eurovia

Ne kujdesemi që të aplikojmë plane të rrepta sigurie për punonjësit tanë dhe monitorojmë në mënyrë të vazhdueshme sigurinë e tyre ndaj rreziqeve të punës në terren. Respektojmë procedurat teknike mbi Shëndetin, Sigurinë dhe Mjedisin dhe përdorim në mënyrë rigoroze veshjet e sigurisë dhe sinjalistikat në kantier.

155

të punësuar

Shërbimet

Ndërtimtari dhe inxhinieri

Partner publiko-privat

Patundshmëri

ADEL Power

4

Lloje shërbimesh!

Jemi të gatshëm të ua mundësojmë juve që të realizoni çdo ide. Eurovia ka arritur të realizojë të gjitha projektet të cilat ia kanë besuar bashkëpunëtorët. Pavarësisht hapësirës dhe llojit të objektit, Eurovia ju ofron mundësinë që të mbaroni projektin tuaj në kohë rekord dhe me kualitet, i cili garanton jetëgjatësinë e punës që bëjmë. PËRVOJA E DËSHMUAR “Ne garantojmë standarde dhe cilësi të lartë në të gjitha projektet tona”.

ScreenMedia

Screen Media është një ndër kompanitë më të mëdha në biznesin e reklamimit “outdoor” (reklamimin në ambiente të jashtme-publike dhe private) në Maqedoni dhe me mbi 600 lokacione në mbarë vendin.
Është kompani e cila gjithmonë qëndron e përkushtuar ndaj klientëve për tu ofruar zgjedhje me kualitet të lartë në sferën e reklamimit “outdoor”, me qëllim që të rriten shitjet dhe që klienti t’i afrohet tregut gjithmonë e më shumë.

600

Lokacione në Maqedoni

Për mikro ndërmarrjet çmimin e parë e fitoi Elmedin Ademi nga “Screen Media”.MENAXHERI I VITIT - 2015

Screenmedia

Billboard

Megalight

Citylight

Fasada

600

lokacione në Maqedoni

Media më efektive

1. Gjithmonë “për..” , gjithmonë të lirë për ta parë!
Për dallim nga mediat tjera, reklamimi “outdoor” nuk mund të mbyllet, të prishet apo të injorohet nga faqja e përdoruesit. Reklamimi i bilbordave është falas për përdoruesit! Nuk duhet të bleni broshura, televizion apo gazeta për të parë reklamën tuaj.

2. Ekspozimi i tërsishëm
Reklamimi i jashtëm ofron mbulim të gjërë dhe kapjen e tregut të tërsishëm. Është media e pare, që shfaqet për të gjithë ato që dalin nga shtëpia për punë, shkollë apo për shetitje. E pamundur per të mos u vënë re!

3. I frekuentuar
Prezenca e vazhdueshme e reklamave “outdoor” prodhon nivele të frekuencës që nuk mund të jenë të krahasueshme me asnjë medium tjetër.

4. Qëllimi potencial
Qëllimi ynë është qe me reklamimin “outdoor” të arrihet publik i gjërë, gjë e cila ju mundëson që nga kjo të arrini suskese të pamohueshme dhe të garantuara në kompanisë tuaj.

5. Mundim i vazhdueshëm
Shtatë ditë të javës, 24 orë në ditë, 30 ditë të muajit, reklamimi i jashtëm gjeneron ekspozim të vazhdueshëm, parashtrime të mesazheve të juaja herë pas here.

6. Fleksibiliteti
Reklamimi i jashtëm mund të gjendet në vende të disponueshme për ta pare e gjithë audienca dhe ta tërheqë atë drejtë zones së tregut tuaj. Ju mund saktë të përcaktoni zonat tuaja të ekspozimit.

7. Media më efektive
Me çmimin më të lartë prej qindrave mediumeve tjera, reklamimi i jashtëm është i pa arritshëm në aftësinë e tij për të lënë përshtypje të vazhdueshme, të lartë dhe të arritura të shpeshta.

8. Vëmendje
Reklamimi i jashtëm është I MADH, TRIM dhe i LARMISHËM. Gjithomnë tërheqës dhe i shikueshëm!

600

lokacione në Maqedoni

"Entrepreneur of the Year" 28 March 2017

Talenta

Talenta, agjension marketingu i themeluar në vitin 2016 kudeset që për klientët të sjellë gjithmonë shërbimet më inovative në fushën e marketingut.
Jemi të pasionuar për kreativitet, dizajn grafik, zhvillim të web faqeve dhe marketingun professional. Ne funksionojmë brenda grupacionit Adel Holding, si një sektor mjaft i rëndësishëm dhe me zhvillim të vazhdueshëm, duke ndjekur risitë e fundit të teknologjisë në fushën e marketingut.
Funksionojmë dhe rritemi çdo ditë me besueshmërinë e krijuar nga klientët dhe profesionalizmin që ofrojmë.

50

Klient të shërbyer plotësisht

Me shumë dashuri punojmë në sektorin e marketingut, duke zhvilluar me përkushtim të madh kreativitetin, dizajnin, zhvillimin e web faqeve, marketingun online, mbështetjen e Startup kompanive, strategjinë e komunikimit korporativ, etj.Ekipi i talentës

Talenta

Web Dizajn Dhe Zhvillim

Web Dizajn Dhe Zhvillim

Startup
Kompani

Strategji E Komunikimit

4

Lloje shërbimesh

Making your ideas come to life

Website Graphic Social Media Logo

T A L E N T A

"Entrepreneur of the Year" 28 March 2017

Kontakti

SHKUP


Kole Nedelkovski nr.61 lok.1, 1000
Shkup, Maqedoni

TETOVË


Autostrada Nënë Tereza E65
Pompa e benzinës Lukoil
025 Kati parë
1226 Zhelinë, Maqedoni