АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Во првиот момент на промена на годината, се родени и првите бебиња за 2018 година. 

Новата година во Одделот на Акушерија – Тетово донесе нови животи. Во првиот момент на промена на годината, се родени и првите бебиња за 2018 година. Еуровиа, е општествено одговорна компанија за сите и затоа одлучи да ги награди овие бебиња со симболичен подарок за да им го честита нивното доаѓање во животот и почетокот на успешна година.
Овој подарок беше предаден на 03.01.2018 година, каде што беше разговарано со директорката на ова одделение за потребите на овој оддел и помошта што може да им ја донира Еуровиа.
Еуровиа е подготвена за помош за сите оние на кои имаат потреба.