АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Внатрешен тим билдинг заедно со сите менаџери на компании кои се дел од АДЕЛ Холдинг

Денеска беше еден нов различен ден во АДЕЛ Холдинг.
Го почнавме со интересен внатрешен тим билдинг и седнавме сите заедно и сите компании кои се дел од АДЕЛ Холдинг (ENEA, EUROVIA, TALENTA, SCREEN MEDIA) на една заедничка маса да испиеме заедничко АМА кафе, да се освежиме со Yoga сок и преку меѓусебна презентација и дружба да се видиме колкави сме, кои сме и да ги прицврстиме нашите цели, амбиции и визии за цврсто да тргнеме напред со заедничи сили во нови успеси.

Илија Јосифовски

Секој од нас лично, но и како тимови се обврзавме во реализација на нашата заеднича визија и цел. Само преку нашиот професионализам, посветеност и доверба да бидеме секогаш првиот избор за клиентот, а со тоа да бидеме најуспешна компанија во Македонија.

Рина Фазлиу
Рина Фазлиу

Преку ценење на својата вредност и вредноста на своите колеги, позитивната мисла и убавиот збор да си го направиме секој работен ден поубав и поинтересен.

Ние сме Горди што сме дел од АДЕЛ ХОЛДИНГ и само небото е лимит, за нашите амбиции цели и успеси.