АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Адел Холдинг учествува во организација на Светскиот Ден на Дијабетес

Адел Холдинг учествува во организација на Светскиот Ден на Дијабетес кој се организира од страна на студентите на медицинскиот факултет

Со оваа поддршка компанија докажува дека секогаш е со младите и нивните волонтерски активности. Активноста се одржа во центарот на градот Тетово, каде што граѓаните имаа можност да го контролират бесплатно нивото на шеќер во крв.