АСИСТЕНТ ЗА ФИНАНСИИ

 • Полно работно време
 • Тетово
 • Applications have closed

Вебсајт Еуровиа

ЕУРОВИА со седиште на Автопат Е65 Мајка Терезa, Бензинска Пумпа ЛУКОИЛ 2 Спрат, Тетово, една од водечките компании во Македонија со долгогодишно искуство на полето на градежништво, логистика,  и трговија со градежни материали, со единствена цел остварување на високо професионален однос со клиентите, нудејќи навремено и прецизно извршување на услуги и комплетна посветеност кон она што го работи, објавува конкурс за позиција

ФИНАНСИСКИ АНАЛИТИЧАР
МЕНАЏЕР ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ФИНАНСИСКИ РИЗИЦИ

Квалификации на кандидатот: 

 • ВСС – Економски факултет
 • Работно искуство од најмалку 2 години во област на финасиско работење
 • Одлично познавање на апликациите од MS Office пакетот
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Познавање на англиски јазик
 • Способност за тимска работа
 • Комуникативност, организираност и одговорност
 • Доверлива личност

Главни одговорности:

Сметководствено-финансиско работење:

 • Материјално-магацинско работење
 • Книжење излезна документација
 • Книжење и ликвидирање на влезна документација
 • Електронско плаќање на обврски, поднесување ДДВ пријави и други извештаи до надлежни институции
 • Наплата и побарувања
 • Изготвување сметководствено-финансиски извештаи

Сите заинтересирани кандидати кои сметаат дека имаат вештини и знаење за оваа позиција, треба да испратат свое мотивациско писмо и професионална биографија (CV) на: info@eurovia.mk, со назнака Асистент за финансии“.

Краен рок за пријавување е 15/06/2018.