МАРКЕТИНГ МЕНАЏЕР

 • Полно работно време
 • Тетово

Вебсајт Adelholding

АДЕЛ ХОЛДИНГ има потреба од млади, енергични, претставителни лица со можност за напредок во кариерата за следното работно место во Тетово:

Маркетинг Манаџер - 1 лице

Опис на работно место:

 • Планирање на маркетинг активности за целата година преку сите маркетинг канали (Телевизија, Радио, Social Media, Newsletters, eCommerce, Каталози, Билборди…)
 • Планирање на маркетинг активности за странски пазари (Албанија, Косово, Србија, Бугарија…)
 • Подржување на продажбата со подготвување на презентации, дизајни на понуди, информации за конкуренција, слики, промотивен материјал и сл…
 • Комуникација со дизајнери и печатници.
 • Преговарање и договарање на маркетинг активности.
 • Собирање и архивирање на маркетинг понуди.
 • Организирање на продукција и дистрибуција на печатени и дигитални маркетинг материјали.
 • Менаџирање и одржување на социјалните медиуми и веб страната на компанијата
 • Анализа на пазарот и успешноста на маркетинг кампањите. Изготвување на извештаи за истите.
 • Ажурирање и оджување на податоците за коминтентите, датабази и e-mail датабази.
 • Следење на маркетинг активностите на конкурентите.
 • Одржување на маркетинг архивата и обновување на потрошениот материјал
 • Одредување на идни маркетинг буџети.
 • Следење на светски маркетинг трендови.
 • Изготвување на прегледни и графички средени извештаи и невно презентирање кај надредените
 • Воведување на нови процеси и стратегии за подобрување на маркетинг и продажбата

Поставеност во организација:

 • Директно одговара на Генералниот менаџер (Директор)
 • Раководи со тим од повеќе луѓе (Веб Девелопер, Графички дизајнер, Видео адаптација и тн)

Познавања: 

 • Аналитички програми и презентирање
 • Менаџирање и контролирање на обврските
 • Microsoft Office  (Word, Excel, Power Point, Outlook)
 • Говорење и пишување на Англиски.
 • Facebook, Twitter, Youtube.
 • Online Ads (Facebook Ads, Google Ads…)
 • Newsletter платформи (Mailchimp)
 • Google Analytics

Потребно: 

 • Познавање во Маркетинг/Бизнис областа.
 • Развиени oрганизациони, комуникациски и лидерски способности
 • Способност за работа под притисок и конструктивно решавање на работни предизвици
 • Спремност за превземање на одговорност
 • Проактивно размислување, амбициозен и натпреварувачки дух
 • Пожелно работно искуство во Маркетинг, Photoshop, Illustrator и Corel.
 • Возачка дозвола – Б категорија

Компанијата нуди: 

 • Плата од 18.000 до 30.000 во зависност од покажаниот резултати. (Платата е пониска за времетраење на обуката)
 • Платата можно е да биде и повисока од 30.000 во зависност од иновативноста, заинтересираноста и посветеноста.
 • Неопределено вработување со почетен пробен период.
 • Обуки и тренинзи во областа која работи.
 • Модерни, Високо квалитетни услови за работа.
 • Платени патни трошкови.
 • Годишни рекреативни семинари со комапнијата.

Сите што ги поседуваат горенаведените квалификации
СЕ ПОКАНЕТИ ДА АПЛИЦИРААТ

Напомена:

 • САМОапликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
 • Апликациите без назнака за кое работно место аплицираат НЕМАда бидат разгледани!
 • Компанијата се наоѓа во Желино, Тетово
 • Дневно работно време е претпладне, од 08.00 до 16.00 часот, од понеделник до петок.

Вашето CV испратете го на ceo@adelholding.com , info@adelholding.com

За да аплицирате за оваа работа испратете ги вашите податоци до hr@adelholding.com