АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Наши седишта

ТЕТОВО

Магистрален Пат Мајка Тереза Е65
Бензинска пумпа Ликоил 025 Први спрат
1226 Желино, Република Македонија
Телефон: + (389) 44 350 991
Емаил: info@adelholding.com

СКОПЈЕ


Коле Неделковски.61 лок.1, 1000 Скопје, Македонија
Телефон: +389 (0)2 322 4944
Емаил: office@screenmedia.mk