АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Маркетинг и Адвертајзинг

99

Скрин Медиа

Со седиште во Македонија и со повеќе од 600 локации низ целата земја, Скрин Медиа прерасна во еден од врвните снабдувачи на исклучителни и висококреативни реклами, за сите бизниси коишто бараат беспрекорно унапредување на нивните производи и услуги преку примена на мноштво алатки.

Скрин Медиа е пионер во надворешното рекламирање. Oсновани во 2008 година, успеавме да ги надминеме очекувањата на нашите клиенти подобро од кој било друг, во смисла на нашата ориентација кон исполнување на зададените спецификации и барања на најдобар можен начин, како и да обезбедиме решенија коишто не се ништо помалку од совршени.

talenta

Талента

Tалента е основана во 2016 година и вработува група на високо квалификувани маркетинг професионалци. Нашата мисија е да им помогнеме на нашите клиенти да успеат под нашите професионални насоки. Ние развиваме уникатно изработени маркетинг програми за да ги постигнеме најдобрите резултати, земајќи ги предвид предизвиците и ограничувањата кои треба да се освојат на патот за да се обезбеди успехот на нашите кампањи. Ние обезбедуваме стратешки насоки и јасност на нашите клиенти и тесно соработуваме со нив од фазата на планирање преку тактичко извршување, известување и анализа на успех. Ние сме прецизни и внимателени, но исто така и малку смел – кога е соодветно да биде..

Наша експертиза:

 • Истражување на пазарот
 • Маркетинг стратегија
 • Брендирање
 • Графички дизајн
 • Веб дизајн
 • Пишување содржини
 • Оптимизација на пребарувач
 • Пребарување маркетинг
 • Социјален медиумски маркетинг
 • Е-пошта маркетинг
 • Влезни маркетинг
 • Традиционално рекламирање
 • Видео продукција
 • Односи со јавноста

 

 • Основано – 2016
 • Вработени – 9
 • Извршен директор – Фатон Идризи

balkan

Балкан Аутдоор Медиа Гроуп

Ние сме национална компанија за надворешно рекламирање со главно седиште во Скопје но  со рекламни локации низ целиот Балкан, почнувајќи од Албанија, Косово, Грција, Бугарија, Србија, Хрватска, Босна и Херцеговина и Словенија. Нашите достапни единици на медиумите на OOH вклучуваат традиционални и дигитални билборди, како и ѕидови, киосци и транзит – обезбедување на најистакнатите и влијателни можности за брендирање на најбараните локации.

Ние сме познати по нашите врвни услуги кон клиентите и нашето долгогодишно искуство во индустријата на Надворешно Рекламирање. Комбинирање на нашето богато искуство и know-how со нашата зависност од совршенство, можеме да направиме одлични работи за нашите клиенти и за нивниот бизнис.

Низ нашите пазари имаме широк спектар на рекламни објекти кои опфаќаат патишта и пешачки средини, транспортни мрежи и малопродажни простори. Нашето растечко портфолио продолжува да го води пазарот низ иновацијата и креативноста на надворешното рекламирање.

Со долгогодишно искуство со раководење и работење со разновидни рекламни објекти, односите што ги градиме со нашите партнери демонстрираат дека сме способни за враќање на средствата повеќекртано кои нашите клиенти ги имат потрошено за камања со надворешни рекламни објекти.

 • Основано – 2016
 • Вработени – 12
 • Извршен директор – Елмедин Адеми

За повеќе информаци посетете ја нашата веб страна