АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

ГРАДЕЖНИШТВО И ИНЖЕНЕРСТВО

ЕУРОВИА

ИНВЕСТИРАЊЕ ВО НЕДВИЖНОСТИ

ЕУРОВИА

Надворешно рекламирање

Скрин Медиа

Алтернативните извори на енергија

АДЕЛ

АГРОБИЗНИС

АДЕЛ

Факти и Бројки - 2017

За повеќе околу финансиските информации на АДЕЛ Холдинг внесете ги вашите податоци.

Публикација

Твитови

Adel Holding
@adelholding

🔛‼️👩‍💻ТАЛЕНТА - Маркетинг агенција дел од АДЕЛ Холдинг го проширува својот тим! Сите заинтересирани за работна пози… t.co/x0Q5JUfFh4

Adel Holding
@adelholding

🔛‼️👩‍💻ТАЛЕНТА - Маркетинг агенција дел од АДЕЛ Холдинг го проширува својот тим! Сите заинтересирани за работна пози… t.co/1v4C3zV5uD